P. S. Volim te, Cecelia Ahern

Rijetke su romantične priče koje započinju sretnim brakom, a roman Cecelije Ahern "P. S. Volim te" započinje upravo tako. Amerikanka Holly Kennedy lijepa je, pametna i mlada. I udana za muškarca svojih snova, duhovitog Irca Gerryja, strastvenog glazbenika koji svoju suprugu jednostavno obožava. No, bračnu sreću uskoro naruši, a potom i okonča, smrtonosna bolest. Jedinstvenog Gerryja to međutim neće spriječiti da pomogne voljenoj ženi da prebrodi i taj životni izazov. Napiše joj 10 pisama koja će je voditi kroz bol gubitka voljene osobe te izvesti u pronalazak nade u novi život, a svako pismo završava riječima "P. S. Volim te." 


Veliki uspjeh ovog duhovitog i emocionalnog romana donio nam je odličan istoimeni film s oskarovkom Hillary Swank i Gerardom Butlerom. Hrvatske je čitatelje ova irska spisateljica oduševila 2009. godine svojim dvodnevnim gostovanjem u Zagrebu kada je neumorno i rado potpisivala primjerke knjige i izvan promocije koja je gustim redovima popunila oba kata zagrebačkog Profil Megastorea. Ceceliju su hrvatski čitatelji toliko oduševili i osvojili da im se odlučila izravno obratiti, pismom koje smo tiskali u posebnom, otmjenom izdanju njezina prvijenca.

Knjigu, zajedno s naslovima među kojima, uz kupnju ove knjige, možete odabrati knjigu na dar, pronađite u našoj web-knjižari.

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD