TU SAM PRED TOBOM, Jojo Moyes

VELIKI HIT AUTORICE NAGRAĐIVANOG ROMANA „POSLJEDNJE PISMO TVOJEGA LJUBAVNIKA“

Lou Clark zna mnogo toga.

Zna koliko je koraka od autobusne postaje do njezine kuće. Zna da voli raditi u čajani Prhko pecivo i zna da možda ne voli svojeg dečka Patricka.

Ali ono što Lou ne zna jest da će izgubiti posao, kao ni to da joj neznanje čuva zdrav razum.
Will Traynor zna da mu je prometna nesreća oduzela želju za životom. Zna da je trenutačno sve oko njega skučeno i neveselo, a zna i točno kako tome stati na kraj.

Ono što Will ne zna jest da će u njegov život banuti Lou u vrtlogu boja. I nijedno od njih ne zna da će se međusobno zauvijek izmijeniti.

Jojo Moyes književnica je i novinarka. Deset godina radila je u Independentu prije negoli se posvetila isključivo pisanju. Njezine prethodne romane kritika je dočekala s pohvalama, a među njima su The Ship of Brides, Foreign Fruit i nagrađivani Prosljednje pismo tvojega ljubavnika. Živi u Essexu sa suprugom i troje djece.

„Zaista predivan roman. Uz njega smo se smijali, smiješili i ridali kao djeca − jednostavno ga morate pročitati“. Closer

„Veličanstveno, krajnje uzbudljivo, čudesno. Knjiga koja pogađa ravno u srce.“
Independent on Sunday

„Ovome romanu suđeno je da ga prijatelji guraju jedni drugima u ruke. Lou i Will jedan su od rijetkih parova koje će čitatelji uzeti srcu kao Emmu i Dexa iz filma Jedan dan. To je roman koji traži poslijepodne na sofi i brdo rupčića.“ Independent on Sunday

„Savršeno pogođeno. Tresnut će vas u srce tako da će vam trebati cijela kutija rupčića.“
Elle

„Čarobno i dirljivo. Vodootporna maskara nužna.“
Marie Claire

„Prekrasno dirljivo i besramno romantično.“ Woman

Primjedbe

Popularni postovi s ovog bloga

Ivana Petrušić: 40 dana, Vodič do mentalnog, tjelesnog i duševnog blagostanja

Tisja Kljaković Braić: U MALU JE UŠA ĐAVA

Anna Todd: POSLIJE SVEGA: PAD